Редактор: e-mail: кадър bTVХотелите в България в момента са нито риба, нито рак.

...
Редактор: e-mail: кадър bTVХотелите в България в момента са нито риба, нито рак.
Коментари Харесай

Борислав Хаджиев: Хотелите у нас в ковид кризата са нито риба, нито рак. Искаме реална помощ от държавата

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Хотелите в България сега са нито риба, нито рак. От една страна не са затворени, само че въпреки това поради коронавирус рецесията се насочва апел да не се пътува. Така разказа по bTV обстановката в сектора Борислав Хаджиев от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

По негови данни, загубите досега на хотелите са 80% спрямо предходната. Губим и известни празници, разяснява той. Хаджиев изясни, че от 30 до 50% от приходите на един хотел идват от заведения за хранене, конферентни зали и образуване на екскурзии, които в този момент са неразрешени. Заедно с това хотелиерите от началото на коронавирус рецесията извършват всички условия, в това число обезпечава материали, които преди са коствали по лев, а в този момент са неведнъж по-скъпи. Борислав Хаджиев съобщи, че хотелиерите изискват действителна помощ от страната, като отсрочване на заплащане на налози, разсрочване на отговорности и така нататък

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР